Sorry, you need to enable JavaScript to visit this website.

Leerlingen Campus De Vesten schenken €730 aan VZW Kinderdroom

Campus De Vesten

De leerlingen van 6 Boekhouden-Informatica van Campus De Vesten in Herentals hebben met groot succes geld opgehaald ten voordele van VZW Kinderdroom uit Herentals.

Deze vzw organiseert jaarlijks de komst van Sinterklaas in Herentals en bezorgt vele kindjes een fijne dag.

'Op de opendeurdag van zondag 7 mei organiseerde de klas een veiling', zegt leerkracht Kathleen Maes.  'Hier werden een dertigtal producten en diensten geveild die de leerlingen hadden verzameld door leerkrachten en bedrijven aan te spreken.

Zo werd er een flinke som geboden op een foto-shoot, en werd er ook een exclusieve designerstoel verkocht. De veiling bracht 250 euro op.

Daarnaast schonk Myléne meer dan 50 geurstokjes. De leerlingen boden deze te koop aan en binnen de week waren alle producten verkocht. Ook deze winst gaat integraal naar het goede doel.

Door deze knappe initiatieven kunnen de leerlingen een mooie cheque van €730 aan VZW Kinderdroom overhandigen. De vzw in kwestie is hier uiteraard zeer blij mee. Voor de leerlingen heeft het initiatief niet alleen financiële middelen opgeleverd, maar zij hebben ook waardevolle vaardigheden op het gebied van teamwork, leiderschap en ondernemerschap ontwikkeld.'  Foto KM/NNieuws.

Campus De Vesten

Deel dit artikel